Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Результати спортивного 2021 року

Дата: 06.09.2022 23:15
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

Сьогодні приймали привітання від Начальника управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Кольчак Валентини Андріївни та керівника «Одеської територіальної організації всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"»Федоренкової Тетяни Олексіївни.

Протягом 2021 року спортсмени громади брали участь у змаганнях з 15 видів спорту і посідали призові місця, що у підсумку забезпечило ІІ місце громади в загальному рейтингу Спортивних ігор серед селищних та сільських громад Одещини. В загальному підсумку наші спортсмени набрали на пів бала менше ніж переможці змагань - Саф'янівська громада. Тож попереду маємо великі плани на здобуття першого місця після Перемоги України!

Дякуємо всім спортсменам, командам та вболівальникам за отримані нагороди та цю спільну перемогу!

Дякуємо працівникам Управління ОКМСТ, зокрема начальнику відділу молоді та спорту Вівсюк О.І., головному спеціалісту Ліщенко Р.О., спортивним інструкторам, тренерам за вагомий внесок у розвиток спорту в громаді та всім, хто допомагав нашим спортсменам брати участь у змаганнях!

P.S.: як подарунок, працівники відділу молоді та спорту Управління ОКМСТ Нерубайської сільської ради, отримали сучасний тенісний стіл та спортивний інвентар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень