Нерубайська громада
Одеська область, Одеський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

#здоровіканікули2022

Дата: 28.07.2022 17:14
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Сьогодні, 28 липня 2022 року Управлінням освіти, культури, молоді, спорту та туризму Нерубайської сільської ради, підтримуючи проєкт Міністерства освіти і науки України "Будь активним заради Миру", було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи "здорові канікули 2022" на базі Нерубайського академічного ліцея №1.

Літо-це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, зміцнити своє здоров'я. У нього є багато звичних епітетів: дзвінке, радісне, веселе, дружнє, трудове, цікаве. Наше літо для школярів є цікавим і кожного разу ми стараємось відволікти дітей, хоча б на декілька годин, від страшних воєнних дій.

Наскільки літній відпочинок стане для дітей активним, пізнавальним, пам'ятним багато в чому залежить від дорослих-організаторів програм відпочинку, які чимало зусиль прикладають, щоб діти були щасливими.

З великим задоволенням діти нашої Нерубайської громади приймають участь у спортивних змаганнях з футболу, волейболу, перетягування каната та багато інших видів змагань.

Сьогодні, в День Української Державності, діти нашої громади приймали участь у конкурсі малюнків на асфальті "Люблю свою Україну".

Підтримуємо вас, дорогі наші діти, і будемо кожного разу робити все можливе і неможливе для вашого мирного, щасливого дитинства.


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень